verhuur toiletcontainer

Huur een luxe toiletwagen

Organiseer je een outdoor evenement? Of heb je nood aan extra toiletten? Dan zijn onze luxe toiletwagens iets voor jou. Ze kunnen ingeschakeld worden voor diverse evenementen tot 400 personen.

Voor mannen en vrouwen

Onze toiletwagens kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden. Ze zijn namelijk opgesplitst in twee aparte compartimenten. In elk compartiment zijn er naast toiletten/piscines ook een wastafel met spiegel voorzien. De bijhorende zeep- en geurdispensers, toiletborstels, afvalemmers … zijn ook inbegrepen.

Groot of klein

Zowel voor grote als kleine evenementen hebben wij de gepaste oplossing. Heb je een feest tot 120 personen? Dan is onze kleine toiletwagen iets voor jou. Dit model is 270x190x325cm groot en heeft 1 damestoilet, 1 herentoilet, 1 piscine en 2 wastafels.

Verwacht je meer gasten? Huur dan onze grote toiletwagen (520x250x325cm), welke geschikt is voor evenementen tot 400 personen. Hierin vind je een damescompartiment met 1 wastafel en 3 damestoiletten. Voor de heren zijn er 3 piscines, 1 toilet en 1 wastafel voorzien.

Technische info

Wil je een van onze toiletwagens huren? Voorzie dan een stroomkabel van 220 volt voor de verlichting. Er is tevens een afvoerbuis van 110cm. De watertoevoer gebeurt via een Gardena-koppeling.

Voor nog meer comfort kan je de bijhorende verwarming bestellen. Ook warm water voor de wastafels behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Zou je graag deze toiletwagen huren voor jouw volgende evenement? Neem dan contact op via het nummer 03 658 97 54 of de contactpagina om samen de mogelijkheden te bespreken.

Referenties