verhuur van tenten

Verhuur van tenten

Hebben jullie beslist om in het huwelijksbootje te stappen? Of is er een gezinsuitbreiding geweest en vieren jullie dit met een babyborrel? Voor elk soort evenement hebben wij de perfecte tent. Trouwfeesten, communies, familiereünies, jubileums … er is voor elk wat wils. Neem dus snel een kijkje naar ons aanbod en huur een van onze tenten.

Grote keuze

Iedereen kan bij ons een tent huren. We hebben namelijk verschillende modellen. Je kan bijvoorbeeld een kleine pagodetent huren indien je een beperkt aantal gasten ontvangt. Maar ook voor grotere evenementen kan je bij ons terecht, want we hebben tevens een ruime selectie kadertenten.

Al ons materiaal is van de hoogste kwaliteit en wordt regelmatig onderhouden. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Uitstekende service

Jaarlijks kiezen honderden particulieren en bedrijven voor A&S Tentenverhuur. Dat komt niet alleen door ons grote aanbod, maar ook door de uitstekende service. Al het materiaal wordt door ons geleverd, opgesteld, afgebroken en weer opgehaald. Je kan jezelf dus volledig focussen op de andere aspecten van het evenement.

Meer informatie?

Heb je graag meer informatie over onze tenten? Of wil je een gratis offerte opvragen? Contacteer ons dan op het nummer 03 658 97 54 of via de contactpagina.

Referenties